Arnhem,
14
maart
2017
|
14:41
Europe/Amsterdam

DEKRA iST lab in Shenzhen, China biedt nu ook hightech LED testen en certificeringen aan

De export van LED verlichtingsproducten neemt toe en de verlichtingsmarkt is snel in ontwikkeling en sterk concurrerend. Producten van hoge kwaliteit, waarbij de standaarden in acht genomen worden, hebben in deze markt meer kans van slagen. Veel LED fabrikanten investeren daarom in het vergroten van de betrouwbaarheid van hun producten en het verlengen van de productlevenscyclus.

Om de groeiende stroom aan klanten nog beter te kunnen bedienen opent DEKRA iST een nieuw LED verlichtingslab in Shenzhen, China. Het nieuwe lab vervult de almaar groeiende vraag naar gelokaliseerde producttesten en -certificeringen binnen de LED industrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de snelle groei van de LED industrie omvat de keten steeds vaker andere aspecten van de sector, waaronder LED substraten, epitaxiale wafers, chips, verpakkingen en andere LED-toepassingen. DEKRA iST is gespecialiseerd in analyses en omgevings- en betrouwbaarheidstesten van elektronische systemen in de automotive, IT, telecom en LED verlichtingssector. Het nieuwe lab in Shenzhen biedt een compleet aanbod van producttesten voor de volledige LED waardeketen met diensten als LED chip-, LED verpakkings- en LED verlichtingstesten. Naast foutanalyses en betrouwbaarheidstesten fungeert het lab voor lokale klanten als een integrale dienstverlener die productveiligheid, performance, energieverbruik en certificering bundelt.

Tijdens de opening van het lab hield DEKRA iST een technische bijeenkomst over het testen van de betrouwbaarheid van producten in automotive LED verlichting. Verschillende bezoekers en fabrikanten uit de LED industrie namen deel aan dit seminar. Er ontstond een levendige discussie tussen klanten en bezoekers over LED producttesten in nieuwe sectoren, maar ook over internationale standaarden.