Arnhem,
08
mei
2017
|
11:00
Europe/Amsterdam

DEKRA klaar voor Wi-Fi CERTIFIED Location™ certification testing

Uitbreiding scope DEKRA voor wireless testing en certification zet door

DEKRA's testlaboratorium in Málaga, Spanje, gespecialiseerd in het testen en certificeren van wireless technologieën, is nu gekwalificeerd om te testen volgens Wi-Fi Certified Location. Dit recente programma van de Wi-Fi Alliance maakt het mogelijk ook binnenskamers zeer nauwkeurig locatiegegevens te verzamelen via een wifi-verbinding.

DEKRA's Wi-Fi® Authorized Test Lab (ATL) is door de Wi-Fi Alliance gekwalificeerd voor het Wi-Fi CERTIFIED Location™ testprogramma. Naast het optimaliseren van de nauwkeurigheid van locatiegegevens maakt Wi-Fi Location™ het mogelijk nieuwe, uitgebreide apps en diensten te ontwikkelen, die voordelen bieden voor fabrikanten, ondernemingen en de retail en gezondheidszorg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"We zijn verheugd dat we Wi-Fi CERTIFIED Location™ aan onze scope toe mogen voegen", zegt José de la Plaza, Global Service Manager Telecom. "Met de kwalificering blijven we nummer één in Europa als Wi-Fi Alliance Authorized Test Lab, met een allesomvattend aanbod voor certificatie en precertificatie. Met de aanstaande opening van ons nieuwe wifi-laboratorium in Shenzhen, China kunnen we onze positie in andere markten nog verder verbeteren."

Fabrikanten kunnen contact opnemen met DEKRA om Wi-Fi Certified™ testen uit te laten voeren. DEKRA biedt een uitgebreid aanbod aan diensten voor o.a. fabrikanten van smart devices, waaronder Wi-Fi Alliance Certification, Wi-Fi Performance, interoperabiliteit en field testing.

Contactpersoon
photo:Stan Hendriks
Stan Hendriks
Global Communications Specialist
+31 889683323
photo:Silke Lock
Silke Lock
Global Director Marketing & Communications
+31 889683341
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws