Arnhem,
19
juni
2017
|
13:12
Europe/Amsterdam

Veilig in de mobiele toekomst

Van 20 tot en met 22 juni presenteert internationale expertorganisatie DEKRA zijn diensten op het gebied van connected driving op de 18e Automotive Testing Expo Europe 2017 in Stuttgart, Duitsland. Hal 1 op de vakbeurs is volledig gewijd aan test- en evaluatietechnieken in de automotive industrie en het waarborgen van kwaliteit.

Auto's die verbonden zijn met het internet, ofwel connected cars, kunnen de veiligheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid van het verkeer verbeteren. De toegenomen integratie van draadloze technologieën verbindt zelfs de huidige generatie auto's al met het internet. In de nabije toekomst verhogen nieuwe services en functies de veiligheid en het comfort nog verder.

Het is DEKRA's missie om in 2025 de wereldwijde partner voor een veilige wereld te zijn. Daarom ondersteunt de expertorganisatie fabrikanten en leveranciers bij het ontwikkelen van slimme oplossingen voor veilige mobiliteit. DEKRA's gevestigde positie als wereldwijde marktleider voor voertuiginspecties en nieuwe expertise in elektronica en telecommunicatie vullen elkaar hierin naadloos aan.

DEKRA bouwt aan een wereldwijd netwerk van laboratoria en testsites voor elektrische voertuigen en het Internet of Vehicles. Ook zijn twee grote testsites voor geautomatiseerd vervoer en connected mobility gepland, één in Klettwitz bij Dresden in Duitsland, de ander in Málaga, Spanje. Daarmee neemt DEKRA in de komende jaren een actieve voortrekkersrol aan bij het ontwikkelen en aanpassen van teststandaarden.

Ontmoet de experts van DEKRA op de Automotive Testing Expo Europe 2017 in Stuttgart van 20 tot en met 22 juni. Vind ons in hal 1, stand 1774.