Arnhem,
29
juni
2017
|
10:14
Europe/Amsterdam

Wie wordt kampioen in veiligheid?

Meld je veiligheidsinnovatie aan voor de DEKRA Awards 2017

  • Aanmelden kan via www.dekra-award.de/en/homepage
  • Drie categorieën: veiligheid op het werk, thuis en op de weg
  • Prijzen worden uitgereikt voor de meest innovatieve veiligheidsconcepten

Elk jaar beloont internationale expertorganisatie DEKRA bedrijven die voorlopen op het gebied van veiligheid. In samenwerking met het Duitse economische magazine Wirtschaftswoche reikt het bedrijf de DEKRA Awards uit in de categorieën transportveiligheid, arbeidsveiligheid en veiligheid in huis. Aanmelden voor de DEKRA Awards 2017 kan tot en met 15 september 2017.

Voor Nederlandse bedrijven die naar Duitsland (willen) exporteren of die zich meer op de Duitse markt willen richten, zijn de DEKRA Awards een uitgelezen kans om de aandacht op hun bedrijf te vestigen. Doordat ook het Duitse ministerie voor Economische Zaken nauw bij de awards betrokken is, krijgen bedrijven een kans om voet aan wal te krijgen bij onze belangrijkste handelspartner.

Veiligheid vergroten door innovatie
"DEKRA heeft het zichzelf als taak gesteld om de veiligheid in onze maatschappij nog verder te vergroten, juist met het oog op een digitale wereld die steeds complexer wordt", zegt Stefan Kölbl, CEO van DEKRA. "Met ons wereldwijd dekkende netwerk aan diensten en laboratoria zijn we klaar voor de digitale toekomst en ondersteunen we innovatieve ideeën en initiatieven die de wereld een veiligere plek maken".

De inzendingen voor de DEKRA Awards worden beoordeeld door een panel van specialisten. Het panel zal op basis van duidelijke criteria een aantal best practice projecten in Europa identificeren die een blijvende bijdrage leveren aan de verbetering van de veiligheid. Daarbij wordt er gefocust op o.a. efficiëntie, gebruiksgemak, eenvoud, effectiviteit, duurzaamheid en acceptatie. De prijsuitreiking vindt plaats op 24 oktober 2017 in de Areal Böhler in Düsseldorf, Duitsland.

 

Meld je nu aan: www.dekra-award.de/en/homepage